Επισκευή Κάρτας Γραφικών Laptop

Το laptop σας εμφανίζει παράξενους χαρακτήρες στην οθόνη;

φαίνεται να ενεργοποιείται, αλλά δεν ξεκινάει; ή παγώνει όταν το μετακινείται; μπορεί να έχει βλάβη στη κάρτα γραφικών.

Οι υψηλών προδιαγραφών κάρτες γραφικών στους σύγχρονους φορητούς υπολογιστές παράγουν ένα μεγάλο ποσό θερμότητας και πολλά μοντέλα αδυνατούν να ψύξουν σωστά την κάρτα γραφικών του φορητού υπολογιστή.

Αν το χνούδι συσσωρεύεται στην ψήκτρα ενός φορητού υπολογιστή και ο ανεμιστήρας δεν μπορεί να κρατήσει τον επεξεργαστή ή/και την κάρτα γραφικών δροσερά, ένα ή και τα δύο συστατικά μπορεί να υπερθερμανθεί και να αποτύχει.

Πολλά διαφορετικά μοντέλα έχουν προβλήματα με την κάρτα γραφικών. Tα Zeppelin Computers διαθέτουν έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό για Reflow στις κολλήσεις της κάρτας γραφικών του laptop

Η επισκευή αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά έχουμε μεγάλη επιτυχία στην επισκευή μητρικών laptop με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουμε Reflow τις κολλήσεις, σε άλλες περιπτώσεις αντικαθιστούμε την κάρτα γραφικών ή κάνουμε Reballing. Όλα εξαρτώνται από το είδος του προβλήματος του laptop

Πολλοί φορητοί υπολογιστές που έχουν προβλήματα στην κάρτα γραφικών τους είναι επισκευάσιμοι.
Το Zeppelin Computers ειδικεύεται σε μοντέλα Laptop HP και Dell για επισκευή κάρτας γραφικών. Αυτά είναι κοινά μοντέλα φορητών υπολογιστών με τα προβλήματα κάρτας γραφικών να συμβαίνουν αρκετά συχνά.
Έχουμε επίσης μεγάλη επιτυχία στην επισκευή καρτών γραφικών σε μοντέλα Fujitsu Siemens, Turbo X και Asus.

Scroll to Top